Fel!!

Förra inlägget var fel det ska upp imorgon sorry


Första inlägget för i år:D

Ja, haha jag ska ut och sjuta raketer men jag hoppas att ni kommer få det bra i år och det kommer väl upp en video på mina smycken snart.

image description

Uppdate!

Ja, ni ser ju att jag har laddat upp nårga videosar på bloggen men jah har glömmt för jag är inte så van men ja nu är dom uppe.

Video: Hur jag tvättar mina sminkborstar!


Video: Nyårsminkning!


Video: Nyårsminkning


Video: Min bas!


Video: Inbakad fläta!


Bilder från Mallorca!

Hola, nej men 2010 i september så var jag i Mallorca som är en ö i Spannien så jag tänkte visa lite blider där i från.
Jag och min kompis innan vi skulle åka.
Jag och min syster innan vi skulle lyfta, ursäkta för min min men jag var jätte nervös för jag hade inte åkt flygplan sen 2002 då jag var 2 år och kommer inte ihåg det.
Ha, jag och min kompis när vi satt och väntade på de andra.
Varja kväll så hade de en kort teater och jag och min kompis blev uppbjudna och sen när vi står där och dansar så frågar hon om vi vill va med på high school musikal teater och det kommer upp bild på det senare, ursäkta mina kläder hade ingen bra stil då.
Nu kommer massa bilder får high school musikal

Här är en bild på mig som jag inte ville va med på, men det var det sista kortet på Mallorca, näst sista

Video: Mitt smink!


Här kommer äntligen min uppdaterade smink kollektion. Jag lovar att göra alla videor ni vill att jag ska göra men det kan ta tid.
Hah mobba inte bilden men det är en gammal bild när jag åker vatten rutshkana(stavning?) i Örebro:

Mina Julklappar!


Jag hade fått ganska många frågor på en sån video så nu kommer de:)

Stan!

Hej alla söta läsare jag ska in till stan nu på Mellandagsrean och shoppa. Hoppas det är ok med sånna här inlägg från mobilen men jag tror att det är bättre än inget och det kommer en video på vad jag fick i julklapp:D


Christmas nails !

Såhär ser mina julnaglar ut ! Hope you like it ! P.s ursäkta kladdet!


sorry för dålig uppdatering

Hej! sorry för att jag har uppdaterat dåligt men jag är i min stuga nu och det är jätte dåligt nätverk så det är svårt att komma in på internet men efter jul lovet kommer jag uppdatera mycket mer! Jag har fått pengar i julklapp som jag tänkte köpa en kamera för så att mina videor får bättre kvalitè ! :) Så det lär komma många videor efter lovet. Men nu ska jag spela kort.

image description

Ps:

I slutet på mina videor så kommer jag lägga upp en bild på mig så jag slipper skriva att det är jag som skriver, ni kanske har sett det i några videor men om jag gör en med den bilden jag vill ha och Mika med den hon vill ha sa ja:)
Det är inte denna bilden!


Video: Hur jag fixar mina ögonbryn!


Så här brukar jag fixa mina ögonbryn,. Jag är ledsen för pip ljudet men det ör min tv så i nästa video så kommer jag inte ha på den, haha. Men det kommer en "getting ready" på min juksminkning och vad jag fick men ja jag har inte fått allt, hehe. Men hoppas ni får en riktigt god jul.

God jul alla söta läsare !

Idag är det äntligen julafton! Det kommer komma en video där ni får se mina paket. Jag bjuder på en snyggish bild i min söta pyjamas !


God jul!

Hej alla, vill vara önska er en riktigt god jul och att ni mår bra. Det kommer outfit of the day och sminkning som jag har på julafton, samt vad jag fick i julklapp. God jul och gott nytt år önskar Hanna!


Dagens naglar!

Här kommer bilder på dagens naglar. Jag har ett bas lack från isadora nr.800 clear, det svarta är från elf i färgen "black" och ett rosa graffiti från isadora i nr 813+ ett top lack för det holografiska(stavning?) glittret


Inlägg? Videosar??

Kan ni ge lite förslag på vad vi ska göra för det dtår stilla i mitt huvud och jag vill ha eran hjälp, så tipsa gärna

Kram Hanna

Julklapps tips!

Jag(Hanna) hade tänkt att vissa lite julklapps tips till "henne". Så jag "let´s begin".
Detta är en parfym från La rive och heter Have fan, det finna i typ Dream och sweet rose, men jag har bara sweet rose och have fun och valde have fun att visa er. Den finns på H&M för ca. 40 kr.

Detta är ett sätt från Nivea som ligger på ca. 60kr.
Jag gedde denna ill min mamma förra året och dom lukar jätte got och ja det är är ett tips till er som vill köpa nått lite lyckigare men ändå "buget".

Isadoras maskar big blod ficka vara med i deras holyday gift pack. Det inehåller en ögonskugga och ett läppglans och en maskara. När jag köpte den på Åhlens så kostade den ca. 140 kr. Men jag vet inte vad jag ska skriva om denna??

Sorry för att det bara blev tre men måste vara hos en kompis vid två så jag måste gå nu men jag kommer lägga till mer när jag är hemma men nu har jag jullov så jag kan uppdatera mer då, men ha de bäst Kram Hanna<3

Om Mika

Hej! Jag heter Mika och är en av ägarna till denna blogg. (jag är den som är till höger på headern) Jag älskar verkligen smink och skönhet! På fritiden dansar jag street/disco i en dansgrupp och jag tävlar i det också. Jag är 12 år gammal alltså född 1999. Jag har en hund som är fem år som heter Dexter. Jag kommer försöka uppdatera en gång om dagen men jag kan inte lova det. Ni får gärna ställa frågor på bloggsvar, kommentera och såklart följa bloggen. Då skulle vi bli otroligt glada! Min favorit färg är röd och min favorit högtid är julen såklart! Jag har en två storebröder fast den äldsta som är 20 år har jag inte så bra kontakt med eftersom han är min halvbror alltså vi har samma pappa men inte samma mamma. Jag kommer skriva om produkter och annat på bloggen och såklart lägga upp videor! Hoppas ni gillar vår blogg, kram! ♥
haha en gammal bild på mig.

Om Hanna!

Hej alla!
Jag heter Hanna, och är en av tjejen som äger bloggen.(jag är hon upp till vänster).
Ja , jag tänkte berätta lite om mig själv, så jag. Ja ber om ursäkt för stav fel men jag har "gel naglar" och an knappt skriva med dom men jag tror ni fattar ändå för om jag skriver jag så kanske det bli jg så jag tror ni fattar ändå.
Men jag heter då Hanna och är 12 år har tidigare haft denna blogg men inte nu, nu har jag denna. Jag kommer typ skriva om prudukter och lägga upp videosar här och försöka uppdatera minst en gång varje dag. OM ni är snälla och kommenterar och ställar frågor ill bloggsvar och i inlägg, och följer så gör ni oss jätte glada.
Jag har ett stort interesse för smink och skönhet och har haft det i ca. 2 år nu. Har ingen speciel favvo färg men klär mig mer i svart(snälla jag ör inte emo). Gillar tacos och att va med vänner och familj och gillar chips mer än godis. Asså jag vet inte vad jag ska skriva om, kanske redigerar sen när Mika gör om sigom jag får insperation får henne men jag slänger in non random gammal bild på mig och typ min senaste sminkvideo eller nåt men hej då, Kram Hanna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0